Kariyer Günü Etkinliklerimiz Gerçekleştirildi

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Kariyer Günü’nü başarıyla tamamladık! Mezun öğrencilerimiz ve sektör liderleriyle buluştuk. Programın ilk oturumu, Mekatronik Programı mezunu Eyüp Karaçar’ın konuşmasıyla başladı. Ardından Bilgisayar Programcılığı mezunları Tuğba Gülşen ve Ferdi Şimşek bizlerleydi. Mezun öğrencilerimize teşekkür belgelerini takdim eden Mekatronik Programı Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Bekir Geçer ve Bilgisayar Programcılığı Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Kadriye Bektaş’a teşekkür ederiz. Oturum devamında Senior Yazılımcı Kerem Kargın tecrübe ve deneyimlerini bizlere aktardı.

Kariyer Günümüzün ikinci oturumda, Atasun Optik Bölge Müdürü Berra Yazıcı, İnsan & Kültür İş Ortağı Cansu Orak, Optisyenlik Programı Mezunumuz Şeyma Yıldırım, Kora Analitik CEO’su Betül Onat, HEAŞ Akademi Eğitim Dairesi Başkanı M. Vefa Arıkan, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Mezun Öğrencimiz Havvanur Akgün ve Birgan&Partners – Danışmanlık ve Avukatlık Bürosu Avukatı Mehmet İler Birgan bizlerle değerli bilgiler paylaştı. Değerli katılımcılarımıza teşekkür belgelerini takdim eden Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Semih Yıldır’a, Optisyenlik Programı Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Nihan Özkan Aytekin ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğr. Gör. İbrahim Levent Şenlik hocamıza teşekkür ederiz. Gün boyu stantlarımızda öğrencilerimizle buluşan GEOS, EMS Elektronik ve Anasoft Bilişim’e katılımları için teşekkürlerimizi sunarız.