“2022 Performans Değerlendirme” Ödül Töreni ve “Akademik Kurul” Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz “2022 Performans Değerlendirme” Töreni ve “Akademik Kurul” Toplantısı, 23 Şubat 2023 Tarihinde İdari ve Akademik Kadromuzun Katılımları İle Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz “2022 Performans Değerlendirme” töreni ve “Akademik Kurul” toplantısı 23 Şubat 2023 tarihinde Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı Başkanımız Sn. Ebru Adıgüzel Tunaboylu, Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Erdem Tunaboylu, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven, Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi. Rahşan Pektaş,  Öğr. Gör. Erben Aydın ve öğretim elemanlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi.

Vakıf Başkanımız Sn. Ebru Adıgüzel Tunaboylu’nun konuşmasıyla başlayan toplantı, “2021-2022 Akademik – İdari Personel Memnuniyet Anketi” tüm birimlerden tam puan alan temizlik görevlilerine Sn. Aygül Taş, Sn. Hatice Erbaş ve Sn. Muhteber Yener’in ödüllerinin ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile başladı.

”2022 Performans Değerlendirme” sonucunda en yüksek puan alan ilk 3 idari personele 1. Sn. Burcu Duran Gök, 2. Sn. Nazım Gün ve 3. Aleyna Satu Yurtseven’in ödüllerinin ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi,

“2022 Performans Değerlendirme” sonucunda en yüksek puan alan ilk 3 akademik personele 1. Öğr. Gör. Dilek Ece Elmasulu, 2. Öğr. Gör. Serpil Akan ve 3. Öğr. Gör. Dilek Deniz Yalaman’ın ödüllerinin ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi,

“2022 Akademik Performans Değerlendirme” sonucunda en yüksek puan alan ilk 3 akademik personele 1. Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven 2. Dr. Öğr. Üyesi Rahşan Pektaş ve 3. Öğr. Gör. Dilek Ece Elmasulu’nun ödüllerinin ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi,

“2021-2022 Öğrencinin Dersi ve Öğretim Elemanını Değerlendirme Anketi” sonucunda en yüksek puan alan ilk 3 akademik personele 1. Dr. Öğr. Üyesi Nihan Özkan Aytekin, 2. Öğr. Gör. Sevda Selek Çoban ve 3. Öğr. Gör. Serpil Akan’ın ödüllerinin ve teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile ödül töreni sona erdi. Ödül Töreni sonrasında Akademik Kurul” toplantısı ile akışımız devam etti.