Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları

İŞLETME YÖNETİMİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAV SONUÇLARININ DUYURUSU

Yönetim ve Organizasyon Bölümü / İşletme Yönetimi Ön Lisans Programı Öğretim Görevlisi Giriş Sınav sonuçları açıklanmıştır (30704 sayılı ve 04.03.2019 tarihli Resmi Gazete)

WEB SAYFAMIZDA İLAN EDİLEN SONUÇLARA GÖRE, BAŞARILI ADAYLARIN EN GEÇ 15 GÜN İÇERİSİNDE YÜKSEKOKULUMUZ MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

İNGİLİZCE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAV SONUÇLARININ DUYURUSU

İngilizce (Zorunlu İngilizce Dersini Vermek Üzere) Öğretim Görevlisi Giriş Sınav sonuçları açıklanmıştır (30704 sayılı ve 04.03.2019 tarihli Resmi Gazete tarihli Resmi Gazete)

ADALET BÖLÜMÜ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GİRİŞ SINAV SONUÇLARININ DUYURUSU

Hukuk Bölümü / Adalet Programı Ön Lisans Öğretim Görevlisi Giriş Sınav sonuçları açıklanmıştır (30704 sayılı ve 04.03.2019 tarihli Resmi Gazete)