“ Uzman Eğitmen Sinan BAYRAKTAR, Yaşam Boyu Öğrenme birimimiz tarafından 02.05.2018 günü gerçekleştirilen etkinlikte “Gelecek Güzel Gelecek” sloganlı bir seminer gerçekleştirdi. Öğretim görevlilerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte BAYRAKTAR, katılımcıları Endüstri 4.0 ve Fütürizm konuları hakkında bilgilendirerek, gelecekte ihtiyaç duyulacak yetkinlikler, iş kolları ve ön plana çıkacak sektörler çerçevesindeki gözlem ve deneyimlerini paylaştı.”

E-Bebek Genel Müdürü Sayın Halil ERDOĞMUŞ, Meslek Yüksekokulumuz Yaşam Boyu Öğrenme Birimi tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerimize yönelik seminer gerçekleştirdi. “E-Bebek: Bir Girişimcilik Hikayesi” başlıklı seminerde ERDOĞMUŞ, yaşanan talihsizlikler, atlatılan krizler, değerlendirilen fırsatlar ve elde edilen pek çok başarı çerçevesinde firmanın kuruluş döneminden günümüze kadar geçirdiği evrimin hikayesini samimiyetle paylaşarak, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.