T.C. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, 29 Eylül 2015 Salı günü konferans salonunda düzenlenen törenle 2015-2016 Akademik Yılı’na “Merhaba” dedi. Ataşehir Belediyesi Kaymakamı, Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Zabıta Müdürü’nün katıldığı törende Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU açılış konuşmasının ardından Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU’nun konuşması ile devam etti. Mütevelli Heyeti Başkan Vekili konuşmasında, programlardan, okulda yapılan mimari değişikliklerden, yeniliklerden, staj ve iş imkanları konusunda öğrencilere kısaca bilgi verdi. Protokol konuşmalarının ardından öğrencilere 2015-2016 Akademik Yılın İlk Dersini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Oktay AYDIN’ın “İlişki Oyunları” konulu sunumu ile devam etti.

Akademik Yıl açılış töreninin ardından Çocuk Gelişimi, Halkla İlişkiler, Radyo ve Televizyon programı öğrencilerine, Uzman Psikolog ve Eğitim Danışmanı Özkan ŞENOL tarafından “Kariyer Tüyoları” konulu workshop düzenlendi.