Komedyen, oyuncu, sunucu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nda 24 Aralık 2015 tarihinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Yılmaz, “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz”ı anlattı.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Kariyer Kulübü öğrencilerinin organize ettiği Fatih Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, komedyen, oyuncu, sunucu, radyo ve televizyon yapımcısı Ceyhun Yılmaz’ın Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz söyleşisini konferans salonumuzda gerçekleşti.

Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören söyleşide, Ceyhun Yılmaz gençlere, sosyal medyanın insanlar tarafından hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu, sosyal medya kullanımının yararını, zararını ve önümüzdeki yıllarda insanların nasıl olumsuzluklara maruz kalacağını keyifli bir şekilde paylaştı.

Söyleşinin sonunda öğrencilere sosyal medyayı takip ederken, gerçek hayatı kaçırmamaları yönünde tavsiyede bulundu.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu olarak Sayın Ceyhun YILMAZ’a ve söyleşinin gerçekleşmesi için katkılarından ötürü Fatih Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunarız.