REYSAŞ, ADIGÜZEL MYO ÖĞRENCİLERİNİ UÇURDU

İşbirlikçi firmamız Reysaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş DÖVEN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Lojistik Programı öğrencilerine unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşattı.

Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı DÖVEN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulunda verdiği bilgilendirici seminer sonunda öğrencilere deneyim kazanmaları için kendi özel jeti ile tur düzenledi. Tur kapsamında 8 öğrenci ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından havalanan uçak Kocaeli Cengiz Topel Havalimanına indi. Burada biraz dinlendikten sonra Yalova ve Bursa üzerinde sorti yapıp tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yaparak öğrencilerin uçuş deneyimi konusunda önemli yol kat etmelerini sağladı.

Uzaya Çıkan İlk Türk İşadamı

Pilot olduğunu söyleyen Durmuş DÖVEN, 2012’de “uzaya çıkan ilk Türk işadamı” unvanını taşıyor. Uzay macerasında 78000 ft (23774 km) yükseğe çıkan MIG-29 jeti ile, Rusya’da uzay seyahat programına katılmıştır.