Yüksekokulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Hilton Otel İstanbul Kozyatağı’ndaydı.

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı Program Başkanımız Öğr. Gör. Merve ÖKSÜZ AKAR, Öğr. Gör. Kader GEDİK, Öğr. Gör. Gökçe CEBECİ ve Kariyer Birim Sorumlumuz N.Bengü MUTLU’nun öğrencilerimizle birlikte katıldığı eğitim amaçlı etkinlikte, Hilton Kozyatağı İnsan Kaynakları Müdürü Başak Anar, Hilton Otellerinin uluslararası yapısını, Türkiye’nin ilk uluslararası oteli olduğunu, Hilton markasının nasıl yaratıldığını ve uygulanan hizmet standartlarına ilişkin bilgiler verdi.
Ön Büro Müdürü Levent Altan ön büro departmanının görevlerinden, Hilton Otelleri’nin dünyada sağladıkları ayrıcalıklarından ve üyelik sistemlerinden bahsetti. Eğitimin üçüncü bölümünde ise otelin Kat Hizmetleri Müdürü Melis Doğan, kat hizmetlerinin nasıl işlediğini, iş dağılımlarının nasıl yapıldığını ve otel işletmelerinde kat hizmetlerinin önemini aktardı. Öğrencilerimiz daha sonra, otel odaları, ortak alanlar ve mutfak bölümünü gezerek işleyişi yerinde görme imkanı buldular.