İşletme Yönetimi Programı

Koch Knight LLC Türkiye Şube Temsilcisi Fatih Güner, “Türkiye Ekonomisi “ konulu semineri ile İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Esra AYIN, Öğr. Gör. Nihan FIRAT ve İşletme Yönetimi Programı öğrencileri bir araya geldi.

Güner, Türkiye ekonomisinden ve küresel piyasalardaki gelişmelerden bahsetti. Öğrencilerin ekonomik gündemle ilgili sorularına cevap verdi.

img_2293     img_2287     img_2291

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı’nın düzenlediği, “Sağlık Sektöründe İnsan Kaynakları Planlaması, Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yöntemleri” konulu seminere konuşmacı olarak Yüzyıl Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Fatma ALKURU katıldı. Sektördeki uygulamaların yeni sağlık mevzuatları çerçevesinde değerlendirilip kritik edildiği seminere, öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

img_2299     img_2300     img_2295

Radyo Televizyon Programcılığı Programı

Radyo Televizyon Programcılığı Programı tarafından düzenlenen “Türkiye’de Sanat Yönetimi” Semineri “Vatanım Sensin” dizisinin Sanat Yönetmeni Soydan KUŞ’un katılımı ile gerçekleştirildi.

img_2352     img_2355     img_2374