Öğr. Gör. Ersin Şahin okulumuzu ziyaret ederek, Lojistik Programı öğrencilerine “Sürdürülebilir Enerji Politikaları ve Türkiye” isimli sunumunu yapmıştır.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri ve program öğretim görevlileri, Fujifilm Fotoğraf Eğitim Merkezi’nde bir gün süren, teori ve uygulamanın beraber yapıldığı özel bir eğitime katıldılar. Fujifilm sponsorluğunda gerçekleşen eğitimde, tüm öğrencilere profesyonel fotoğraf makineleri dağıtıldı ve tüm teknik detaylar birebir olarak öğretildi. Uygulama için Karaköy, Galata Köprüsü, Kurşunlu Han ve Salt Galata binası kullanıldı.

Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Programı 2. sınıf öğrencileri Program Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Kesenek rehberliğinde Türk Hava Yolları Uçuş Eğitim Merkezi’ne bir eğitim gezisi gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, THY Uçuş Eğitim Merkezi Eğitmenlerinden Emrah HOŞGEÇİN eşliğinde Acil Durum Emniyet Usulleri ve Normal Emniyet Usulleri derslerini kapsayan uygulamaları başarı ile tamamladılar. Eğitim sırası ile teknik, emergency teknik malzemelerin tanıtımı ve işlevi ile başlayarak, kabinde acil durum uygulamaları, decompression (basınç  boşalması), yangına müdahale, inkapasite pilot durumu, slidelardan karaya tahliye ve sonrasında da suya tahliye, ditching uygulaması ile son buldu.