Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nde yapılan Doğa Şenliği’ne, Program Başkanı Öğr. Gör. Arzu BÜKE, Öğr. Gör. Çemen SARCAN ve Öğr. Gör. Gülben AYGÜN eşliğinde katılarak, bu senenin etkinlik teması olan biyoçeşitlilik üzerine, farklı okullardan gelen anaokul öğrencilerine, iklimler konulu sanat etkinliği ve sudoku çalışması yaptırdılar. “Senin İklimin Hangisi” ve “Beni Arkadaşlarımla Buluşturur Musun?” isimli etkinliklere katılan anaokul öğrencileri, 4 farklı iklim özellikleri, yaşayan hayvanlar ve bitki örtüsü hakkında bilgi sahibi oldukları gibi, yaratıcılıklarını kullanarak, artık materyaller ve farklı boyalar ile eğlenceli zaman geçirdiler. Program öğrencileri ise bu etkinliğe katılarak, anaokul öğrencileri ile farklı deneyimler edinme şansı buldular.