Lojistik Programı öğrencilerimiz, Kariyer Planlama Geliştirme Birimi ve Program Hocaları Öğr. Gör Fikret Cankar ile Öğr. Gör. Seher Somuncu öncülüğünde REYSAŞ Lojistik’i ziyaret ettiler.

REYSAŞ Lojistik’in Şekerpınar Tesislerinde bulunan ve otomotiv parçalarının depolandığı TOYOTA Cross Dock deposu ile yedek parça deposu gezildi. Reyline Operasyon Müdürü Bahadır Yiğit, Otomotiv Lojistiği, Milk Run, Cross Dock ve depo yönetimi ile ilgili tecrübelerini aktardı. Ayrıca gezide, Stratejik Planlama Direktörü Mustafa Gürsel Toper, End. Müh. Habibe Öztunalı, End. Müh. Altuğ Biber, İş Geliştirme Müdürü Onur Köse ve Satış Paz. Yöneticisi Gökhan Demircioğlu öğrencilerimize eşlik etti.

Optisyenlik Programı öğrencilerimiz, Program Başkanı Nihan ÖZKAN AYTEKİN, Öğretim Görevlileri Mehmet DAĞ ve H. Onur KARAKUŞ eşliğinde Karat Optik Firması bünyesindeki “Gözlük Çerçevesi Üretim Fabrikası”nı gezdiler. Öğrencilerimiz gezide, fabrikadaki gözlük çerçevesi üretiminin tüm aşamaları hakkında bilgi aldı.