Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Havacılık Kabin Himetleri Programının düzenlediği ‘Havacılıkta Agresif, Saldırgan Yolculara Karşı Kendini Savunma Teknikleri’ konulu etkinlik, Öğretim Görevlisi Hüseyin KESENEK’in ‘Uçakta Kuraldışı Yolcu Uygulaması’ konulu sunumu ile başladı. Sunumun ardından, etkinliğin misafir konuşmacıları Sn. Oğuzhan Polatkan ve Yiğit Özalp (Yakın Dövüş Eğitmenleri), öğrencilere kişisel savunma teknikleri ile ilgili bazı uygulamalar gösterdiler. Son dönemlerde Dünya üzerinde, özellikle hizmet sektöründe artan güvenlik problemlerine de değinilen seminerde, öğrenciler birebir savunma tekniklerini uygulamalı olarak gördüler.

Optisyenlik Programı

Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, Program Başkanı Öğr. Gör. Nihan ÖZKAN AYTEKİN, Öğr. Gör. Mehmet Emre AKÖZ ve Öğr. Gör. H. Onur KARAKUŞ eşliğinde Beta Optik Novax Cam Fabrikası’nı ziyaret ederek cam üretimi hakkında uygulamalı olarak yararlı bilgiler aldılar.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı

Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık ve İşletme Yönetimi Programları öğrencileri için Öğr. Gör. Şule ERKUŞ, Öğr. Gör. Mehmet ERGÜN ve Öğr. Gör. İlknur KÜLEKÇİ eşliğinde ortak olarak düzenlenmiş olan iş hayatlarında sıklıkla kullanabilecekleri bir muhasebe programı olan ETA Programı’nın öğrenilmesi için kurumdan yetkili Ali Kemal ÇEBİ ve Onur ÖZTÜRK okulumuzda eğitim verdiler.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı

Meslek Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine NN Hayat ve Emeklilik iştiraki olan Sigorta Ofisi Plus CEO’su Osman ÇOLAK tarafından Beden Dili Teknikleri eğitimi verildi. Osman ÇOLAK, sigortacılık sektöründe iş hayatı hakkında bilgi verip istihdam imkanlarını anlattı.