Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri, Program Başkanı Öğr. Gör. Raziye AKYOL, Yrd. Doç. Dr. Berrin BALKAŞ YILMAZ, Öğr. Gör. Bengü ŞAŞMAZ eşliğinde Amerikan Hastanesi’nde tam gün uygulamalı eğitime katıldılar. 3 ayrı günde 3 ayrı grup olarak eğitime katılan öğrencilerimize tıbbi arşiv biriminin işleyişi, hasta kayıtlarının dijitalleştirme süreçleri, hastane bilgi yönetim sistemi modülleri, kodlama ve raporlama süreçleri hastanenin ilgili personelleri tarafından yerinde aktarıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ve Öğr. Gör. Dr. F. Tuğçe ŞENBERBER, Tuzla Tersane bölgesindeki Erkal Tersanesi’ne teknik gezi gerçekleştirdi. Gezide öğrenciler “Çok Tehlikeli” sınıf kapsamında incelenen bir sektörde saha uygulamasını tecrübe ettiler. A sınıfı İSG Uzmanı Engin KAYA tarafından “Tersanelerde İş Sağlığı ve Güvenliği” ile ilgili bilgilendirme seminerine katıldılar.

BANEVA AHŞAP YAPILAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. sahibi Serdar AKIN, Mimari Restorasyon Programı 2. sınıf öğrencilerimize teknik ahşap yapı detayları ve piyasadaki uygulamalar hakkında seminer  verdi.