Yüksekokulumuz Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik Program Başkanı Öğr. Gör. Hatice HURÇ APALI ve Öğr. Gör. Remezan DAĞ katılımı ile Çakmak Erdem Hastanesi Eğitim Müdürü Hatice MUTLU “Yeni Mezunların Sağlık Sektöründeki Yeri ve Önemi” konulu sınıf içi seminer verdi. Öğrencilere sektörle ilgili kariyer fırsatlarını, sektörün bilinmeyen çalışma koşullarını vb. merak ettikleri birçok konu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik Program Başkanı Öğr. Gör. Esra AYIN ve Öğr. Gör. Nihan FIRAT’ın katılımı ile düzenlenen etkinlikte, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun YENER, “Tüketici Pazarları ,Endüstriyel Pazarlar” konulu seminer verdi.

Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı Öğrencileri Program Başkanı Öğr. Gör. Begüm BAYRAKTAROĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Esra TOKAT ile Sultanahmet’te bulunan Türk İslam Eserleri Müzesi’ni (TİEM) ziyaret etti.