Arçelik Pazarlama A.Ş ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ortak eğitim çalışmalarındaki ikinci seminer “Perakendecilik Deneyimi” İstinye Park Arçelik mağazasında gerçekleştirildi.

Seminer, Perakende Deneyimi ve Uygulama Yöneticisi Cem Ünaldı’nın öğrencilere, Mağaza içi müşteri yolculuğu, değişen müşteri profili, deneyim ve etkinlik, bunların satışa etkisi, dijital mağazacılık, yeni satış teknikleri, mağaza içi iş birlikleri ve tüm bu süreçlere satış temsilcilerinin etkileri konularını mağaza içerisinde uygulama alanları ve ürünler üzerinden anlatması ile başladı. Ardından Galip ve Çağrı Şefler pişirme alanında öğrencilere Arçelik ürünlerini kullanabilecekleri harika bir deneyim fırsatı sundu.