Program Etkinliklerimiz

Mimari Restorasyon Programı ile iş birliği içerisinde olan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Genel Sekreteri Rumeysa BOZ ve Proje Koordinatörü Yeşim ALPAYDIN okulumuza bir ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve vakfın çalışmalarını sunmuşlardır. İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında kendilerini tanıtan katılımcılar, hayatın her alanına dahil edebileceğimiz tasarım kavramını kendi perspektiflerinden öğrencilere aktardıkları bir seminer vermişlerdir. Ziyarette ayrıca, Yüksekokulumuz öğrencilerinin katılımıyla yürütmeye başladığımız çalışmanın süreci hakkında vakıf yetkililerine bilgi verilmiş ve birlikte geliştirebileceğimiz yeni çalışmalarla ilgili fikirlerimiz paylaşılmıştır.