Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Neslihan Çamurdan, Öğr. Gör. Emel Yıldırım, Öğr. Gör. Merve Çevik Güngör, Öğr. Gör. Betül Tanrıkulu ve Öğr. Gör. Atıf Serdar Demirci ve Moda Tasarım ile Grafik Tasarım Programları 1. ve 2. Sınıf öğrencileri sanat etkinliği kapsamında 18 Ekim 2017 tarihinde, İstanbul Modern, Galata Özel Rum İlköğretim Okulu, Pera Müzesi ve ARK Kültür mekanlarını ziyaret etti.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 15. İstanbul Bienali, sanatçı ikilisi Elmgreen & Dragset küratörlüğünde, “iyi bir komşu” başlığı altında, ev ve mahalle kavramlarının ele alındığı, 32 ülkeden 56 sanatçının ev, mahalle ve aidiyet kavramlarını tartışmaya açan çalışmaların sergilendiği mekanlarda öğrencilerimiz çağdaş sanat, tasarım, sanat yönetimi, sergileme ve sunum grafiği hakkında fikir sahibi oldu.