Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerine yönelik Program Başkanı Öğr. Gör. Behlül ERSOY ve Öğr. Gör. İlknur KÜLEKÇİ tarafından düzenlenen etkinlikte Ericsson-Turkcell Test Developer Selin ALTINOK, sektördeki yeni yönetim uygulamaları üzerine “AGILE ile Çevik Dönüşüm” konulu seminer verdi.

Program öğrencileri, Program Başkanı Öğr. Gör. Behlül ERSOY, Öğr Gör. Mehmet ERGÜN ve Öğr. Gör. İlknur KÜLEKÇİ eşliğinde İş Bankası Müzesi gezisini gezdi, Müze rehberi tarafından Türkiye’de ekonomik gelişmeler ve bankacılık ve sigortacılık tarihine dair bilgiler verildi. Türkiye’deki ilk bankacılık uygulamaları anlatılarak günümüzde müzeye dönüştürülmüş olan eski Eminönü İş Bankası Şubesi bölümleri gezildi.