“Adalet, İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans Programları Öğretim Görevlisi Giriş Sınavı ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Ön Lisans Programı İngilizce Okutmanlığı Giriş Sınavı Başvuruları “ÖN DEĞERLENDİRME” sonuçları açıklanmıştır.”

Adalet ve İş Sağlığı ve Güvenliği Ön Lisans Programlarına ait Öğretim Görevlisi Giriş Sınavları 2 Ekim 2015 Cuma Saat 13:00’te, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu / Yenişehir Mah. Baraj yolu Cad. Çağlayan Sok. No:18 Ataşehir – İSTANBUL

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Ön Lisans Programı İngilizce Okutmanlığı Giriş Sınavı 2 Ekim 2015 Cuma Saat 10:00’da Yıldız Teknik Üniversitesi (Beşiktaş Kampüsü)  / Sürekli Eğitim Merkezi N-Blok Beşiktaş – İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Öğretim görevlisi giriş sınavı başvuruları ön değerlendirme çizelgesini görüntülemek için Tıklayınız.