Öğretim Görevlisi Giriş Sınav Sonuçları | Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu

MİMARİ RESTORASYON ÖN LİSANS PROGRAMI

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI SINAV SONUÇLARI DUYURUSU

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü / Mimari Restorasyon Ön Lisans Programı (1025705 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “Giriş Sınav Sonuçları” açıklanmıştır.

Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

*Kurumsal Web sayfamızda ilan edilen sonuçlara göre, başarılı adayların en geç 15 gün içerisinde Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne başvurmaları ve istenilen belgeleri hazırlamaları gerekmektedir.

*Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI ÖN LİSANS PROGRAMI

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI SINAV SONUÇLARI DUYURUSU

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü / Bilgisayar Programcılığı Ön Lisans Programı (1025706 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “Giriş Sınav Sonuçları” açıklanmıştır.

Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

*Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.