ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ADAYLARINA DUYURULUR

Hukuk Bölümü   / Adalet  Ön Lisans Programı (1022036 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “GİRİŞ SINAV SONUÇLARI “ açıklanmıştır.

Giriş Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

WEB SAYFAMIZDA İLAN EDİLEN SONUÇLARA GÖRE, BAŞARILI ADAYLARIN EN GEÇ 15 GÜN İÇERİSİNDE YÜKSEKOKULUMUZ MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI VE İSTENİLEN BELGELERİ HAZIRLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

DUYURULAR TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler  Bölümü   / Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik   Ön Lisans Programı (1022037 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “GİRİŞ SINAV SONUÇLARI “ açıklanmıştır.

DUYURULAR TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri  Bölümü  / Çocuk Gelişimi Ön Lisans Programı (1022035 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “GİRİŞ SINAV SONUÇLARI” açıklanmıştır.

DUYURULAR TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Mimarlık ve Şehir Planlama  Bölümü  / Mimari Restorasyon  Ön Lisans Programı  (1022038 YÖKSİS İlan Nolu) Öğretim Görevlisi “GİRİŞ SINAV SONUÇLARI” açıklanmıştır.