ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ADAYLARINA DUYURULUR

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri  Bölümü / Çocuk Gelişimi  Ön Lisans Programı Öğretim Görevlisi Giriş Sınavı 09.01.2018 Salı  günü Saat 13:00 ‘da  Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yenişehir Mah. Barajyolu Cad.No.18 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacaktır. Öğretim Görevlisi adaylarına duyurulur.

Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız

Mimarlık ve Şehir Planlama   Bölümü /Mimari  Restorasyon  Ön Lisans Programı Öğretim Görevlisi Giriş Sınavı 10.01.2018 Çarşamba günü Saat 13:00 ‘da  Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yenişehir Mah. Barajyolu Cad.No.18 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacaktır. Öğretim Görevlisi adaylarına duyurulur.

Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler   Bölümü /Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik  Ön Lisans Programı Öğretim Görevlisi Giriş Sınavı 11.01.2018 Perşembe günü Saat 13:00 ‘da  Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yenişehir Mah. Barajyolu Cad.No.18 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacaktır. Öğretim Görevlisi adaylarına duyurulur.

Ön değerlendirme sonuçları için tıklayınız

Hukuk  Bölümü /Adalet   Ön Lisans Programı Öğretim Görevlisi Giriş Sınavı  12.01.2018 Cuma günü Saat 13:00 ‘da  Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Yenişehir Mah. Barajyolu Cad.No.18 Ataşehir / İstanbul adresinde yapılacaktır. Öğretim Görevlisi adaylarına duyurulur.