Yüksekokulumuz Dış Ticaret Programı Öğr. Gör. Pervin Ahu ÇERÇİ, INES 2016 – 1. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi’nde “Türkiye Ekonomisi Verileri Kısa Analizi” adlı çalışması ile sunumunu gerçekleştirdi.

img_7427          img_7423

Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğr. Gör. İlknur KÜLEKÇİ, INES 2016 – 1. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi’nde “Türkiye’de Sürdürülebilir Büyüme ve Kapsayıcı Büyüme Arasındaki İlişki” adlı çalışması ile sunumunu gerçekleştirdi.

img_20161105_100514          img_20161105_095053

Yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı Programı “Sunucu İşletim Sistemi” dersine Program Başkanı Öğr. Gör. Kadriye KILIÇ, Öğr. Gör. Ceylan OKUYUCU öncülüğünde Vodafone Bilgi İşlem Merkezinde Unix/Linux Sistem Yöneticisi Merve Yüzbaşıoğlu katılarak ve Program Öğrencilerine;

• Sistem yöneticisi görev tanımı
  • Linux İşletim Sistemi hakkında genel bilgi ( tarihçesi, yapısı, dağıtımları)
  • RedHat Kurulumu
  • Linux Dosya Sistemi Yapısı ve İzinler