Yüksekokulumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Program Başkanı Dr. Tuğçe ŞENBERBER Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “2nd International Conference on Advances in Mechanical Engineering – ICAME’16” Kongresine “LOW TEMPERATURE SOLID-STATE SYNTHESIS OF COPPER BORATES” isimli çalışma ile katıldı.

atasehir-adiguzel-myo-tugce-senberber

Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Programı Program Başkanı Behlül ERSOY İstanbul Kozyatağı Hilton Otel’de düzenlenen ICOMEP ’16 (International Congress of Management, Economy and Policy) Uluslararası Yönetim, Ekonomi ve Politika Kongresi’ne;

1. “ Yükselen Ekonomilerde Makro Ekonomik Göstergelerin Karşılaştırılması”
  2. “ Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Finansal Okuryazarlık Düzeylerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma” isimli 2 adet bildiri ile katıldı.

img-20161127-wa0011    img-20161127-wa0018

Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı Program başkanı Öğr. Gör. Nihan ÖZKAN AYTEKİN Portekiz’de düzenlenen  “1st International Conference on Materials Design and Applications” konferansına “Characterization of WC Powders Prepared via Mechanochemical Synthesis” başlıklı sözlü sunumu ile katıldı.