Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Bölüm Başkanı Begüm Bayraktaroğlu ve Çocuk Gelişim Bölüm Başkanı Arzu Büke 02-04 Ekim 2015 tarihinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen “21. Ulusal Ergonomi Kongresi”ne katıldı. Mimari Restorasyon ve Çocuk Gelişimi Bölümünün ortak hazırladığı ”Çocuk Oyun Alanlarının Evrensellik Ölçütleri Açısından İncelenmesi: Fenerbahçe – Pendik Sahil Şeridi Örneği” konulu sunum ile katıldılar. Sunumda; oyun oynamanın çocuğun üzerindeki zihinsel ve fiziksel gelişiminin olumlu yönde etkilemesi ve bunun yanı sıra fiziksel çevrenin de çocuğun bireyselleşmesi ve gelişmesinde ki öneminden bahsettiler.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen “21. Ulusal Ergonomi Kongresi”ne katılan Begüm Bayraktaroğlu ve Arzu Büke’ye okulumuzu temsil etmeleri ve başarılı sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.