Bilgisayar Programcılığı Programı
Meslek Analizi dersi kapsamında YCP Bilgi Teknolojilerinden Makine Öğrenmesi Araştırmacısı Önder DEMİRTAŞ, Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerimizle buluştu. Mesleki tecrübelerini, sektörün beklentilerini ve mezuniyet sonrası iş hayatında öğrencileri neler beklediğini aktaran DEMİRTAŞ, öğrencilerin kendilerini daha iyi nasıl geliştirebilecekleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği – Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı

“Mesleğimi Tanıyorum” kapsamında Esteworld Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Nalan GÜRÇAY, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Seminerde, öğrencilerimizle sağlık yönetimi mesleği hakkında detayları paylaştı ve öğrencilerimize sektörün ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Mekatronik Programı

Meslek Analizi Dersi kapsamında Evakim A.Ş. Teknik Müdürü Emre ERCAN Mekatronik Programı öğrencilerimizle buluştu. ERCAN, öğrencilerimizle meslek hayatında karşılaşacakları durumları ve sektörün onlardan beklentilerini paylaştı.

Optisyenlik Programı

“Mesleğimi Tanıyorum” kapsamında 7 farklı optik mağazalarının yöneticiliğini yapan Ahmet ERDOĞAN, Optisyenlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Verdiği seminerde, öğrencilerimize Optisyenlik mesleği hakkında detayları paylaştı ve öğrencilerimize sektörün ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Grafik ve Tasarım Programı

Grafik ve Web Tasarım Eğitmeni Köksal AKGÜN Grafik Tasarım Programımızın Meslek Analizi dersine katıldı  ve öğrencilerimize web tasarım, kurumsal kimlik tasarımı konulu seminer verdi. İnteraktif geçen seminerde, AKGÜN mesleki tecrübelerini paylaşarak öğrencilerimize sanat ve iş hayatı ile ilgili faydalı bilgiler verdi.

Adalet Programı

Adalet Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz Meslek Analizi dersi kapsamında “Avukatlık Mesleği ve Avukat Katipliği Mesleklerinin Tanıtılması” konulu seminere katıldılar. Konuşmacı olan Avukat Seda Ekeryılmaz ve Avukat Katibi Hande Altınay seminerde sektörle ilgili deneyimlerini ve sektörün taleplerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Derindere Hastanesi Kalite Müdürü Erhan KAHRAMAN, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Verdiği seminerde, meslek ve sektör hakkında detayları anlattı ve ‘’Sağlık Hizmetlerinde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri’’ hakkında bilgiler aktardı.

Optisyenlik Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” kapsamında Alcon Firması Şube Müdürü Emre ÖZEN, Optisyenlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Verdiği seminerde, öğrencilerimize Optisyenlik mesleği hakkında detayları paylaşırken kontakt lenslerle ilgili bilgiler aktardı.

Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerimiz yönetmen ve editör Pınar KARAHAN ile buluştu. Öğrencilerimize mesleği anlatan ve sektördeki deneyimlerini paylaşan KARAHAN, aynı zamanda uygulamalı program çekimi ile öğrencilerimizle atölye çalışması yaptı.