Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Derindere Hastanesi Kalite Müdürü Erhan KAHRAMAN, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Verdiği seminerde, meslek ve sektör hakkında detayları anlattı ve ‘’Sağlık Hizmetlerinde Kalite ve Akreditasyon Süreçleri’’ hakkında bilgiler aktardı.

Optisyenlik Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” kapsamında Alcon Firması Şube Müdürü Emre ÖZEN, Optisyenlik Programımız birinci ve ikinci öğretim öğrencilerimizle buluştu. Verdiği seminerde, öğrencilerimize Optisyenlik mesleği hakkında detayları paylaşırken kontakt lenslerle ilgili bilgiler aktardı.

Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı
“Mesleğimi Tanıyorum” etkinlikleri kapsamında Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı öğrencilerimiz yönetmen ve editör Pınar KARAHAN ile buluştu. Öğrencilerimize mesleği anlatan ve sektördeki deneyimlerini paylaşan KARAHAN, aynı zamanda uygulamalı program çekimi ile öğrencilerimizle atölye çalışması yaptı.