Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Program Başkanı Öğr. Görevlisi Begüm BAYRAKTAROĞLU  tarafından,  04 Aralık 2014 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm konulu” seminer düzenledi. Seminere  konuk olarak katılan Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Cahit Arsal ARISAL,  kentsel dönüşüm uygulamalarından ve  deprem sonrasında yasalardaki değişim süreçlerinden bahsetti. Kentsel dönüşüm ile yaşanan olumsuzlukları ve insan hayatındaki etkilerini de anlatan ARISAL aslında insanlar için kentsel dönüşümün, haklarımız ihlal edilerek nasıl Kentsel Dö(v)üşüme dönüştüğü konusunda bilgiler paylaştı.  Sunum sonunda Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulu  öğrencileri  ARISAL’a merak ettiği soruları sorma fırsatı buldu.