Hazırlık Sınıfı Birincimizi Malta’da Dil Eğitimi İle Ödüllendirdik

Yüksekokulumuz 2016-2017 Dönemi Hazırlık Sınıfı 1. si Yağmur ÖZKAN, Ödül olarak kazandığı Malta’da Dil Eğitiminin nasıl geçtiğini anlattı;

Hazırlık sınıfını seçmemde etkisinin büyük olduğunu söyleyebileceğim Malta’da Dil Okulu fırsatı, okula başladığım ilk günden itibaren hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirmek için okulun ilk gününden itibaren derslerime azimle çalışmaya başladım ve sonunda da hazırlık sınıfı 1. Si olarak Malta’da Dil Okulunda dil eğitimi almaya hak kazandım.

Okul Yönetimimizin destekleriyle vize ve bilet işlemlerini kolayca hallettikten sonra gideceğim tarihi beklemeye başladım. Tarih geldiğinde Heyecanla Malta’ya doğru yola çıktım. Malta’ya vardığımda insanlarının sıcak ve samimi oluşu, muhteşem manzarası daha ilk günden Malta’yı sevmemi sağladı.

Dil okuluna başladığım ilk gün eğitim sisteminin düzenli ve öğrenme odaklı oluşu beni etkiledi. Bir sınıf düşünün farklı ülke ve kültürden insanlarla tanışıp uluslararası arkadaşlıklar ediniyorsunuz. İngilizcenizi geliştirmek için farklı ülkeden insanlar ile pratik yapma fırsatı yakalıyorsunuz. Malta’da Dil eğitiminin eğitim hayatıma birçok şey kattığını söyleyebilirim. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulunun ve Eğitim firmasının sunduğu imkanlarla Malta’da birçok yeri gezip görme imkanım, düzenlenen aktivitelere katılma fırsatı buldum. Öğrencilere verilen değer, Dil Okulu eğitmenlerinin saygılı ve her konuda yardımcı olmaları takdire şayan. İngilizcemi geliştirmeme ve iş yaşamında bir adım öne geçmeme yaracak olan bu eğitimi bana sağladığı için Okuluma çok teşekkür ediyorum.

Yağmur ÖZKAN