14 Ocak 2015 Çarşamba günü, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından “Etkili Konuşma ve Liderlik”  adlı seminer düzenlendi. Seminere tiyatro emekçisi  ve İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Okulları-Güzel Sanatlar Lisesi Sanat Koordinatörü Faik ERTENER konuk oldu.  Öğrencilere iletişim, liderlik ve interaktif eğitimlerle ilgili bilgiler veren ERTENER,  “bir konuda usta olmak için çok çalışmayı, deneyimi, bilgiyi, dinlemeyi bilmeyi gerektiğinin önemini  vurgularken,  başkasını yönetmek isteyen kişinin  önce kendisinin usta olması gerektiğini” belirtti. Keyifli geçen seminer sonrasında Faik ERTENER’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.