Etkili İletişim Becerileri ve Sağlık Sektörünün Gelecek Vizyonu Konferansı Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksek Okulunda düzenlendi. Sağlık çalışanlarına, öğrencilere ve akademisyenlere yönelik olan seminere Sağlık İletişim Platformu üyelerinden Halkla İlişkiler Uzmanı Günalp Karacaer ve Sağlık Yatırım Danışmanı Akif Özgüller konuşmacı olarak katıldılar. Katılımcılar seminerde sağlık işletmeciliği, sağlık turizmi, devlet teşvikleri ve devlet desteklerinin medya yardımı ile hayata geçirilmesi gibi konularda kişisel tecrübelerini aktardılar. Ayrıca çeşitli kurumların sağlık çalışanlarının da dinleyici olarak katıldığı seminerde öğrencilerimiz sorularını doğrudan sektör çalışanlarına yöneltme imkanı buldu.