2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan veya yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına 2015 ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacaktır.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Ek Yerleştirme başvuru tarihleri 17-21 Ağustos 2015 olarak açıklanmıştır. Ek Yerleştirme kayıtları ise 31 Ağustos – 4 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Ek Kontenjan ile okulumuzu tercih ederek yerleşen öğrencilere çeşitli oranlarda Tercih Bursu imkanı sağlayacaktır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ek kontenjan döneminde Meslek Yüksekokulumuza ait ön lisans programlarının herhangi birini tercih ederek yerleşen (%100 Burslu yerleşen öğrenciler hariç) her öğrenciye yerleştirmeye esas tercih sırasına göre aşağıdaki oranlarda “ Tercih Bursu” verilecektir.

1. sırada tercih ederek yerleşen her öğrenciye % 60 Burs

2. sırada tercih ederek yerleşen her öğrenciye % 55 Burs

3, 4. ve 5. sırada tercih ederek yerleşen her öğrenciye % 50 Burs

6. sırada ve daha alt tercihlerinde ücretli veya %25 Burslu olarak yerleşen her öğrenciye  % 10 Ek Burs imkanı sağlanmaktadır

Öğrencilerinizin Ek Kontenjan Tercih Bursundan yararlanması amacıyla Rehber Öğretmenlerinizi ya da Tercih Döneminde destek verecek olan öğretmenlerinizin bilgilendirebilirseniz seviniriz.

17-21 Ağustos tarihlerinde Meslek Yüksekokulumuzda “Tercih Ofisi” hizmet verecek olup isteyen mezunlarınızı aşağıda belirtilen iletişim adresine yönlendirebilirsiniz.

Başvuru ve Bilgi için;