ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İLE İLGİLİ DUYURU

Dış Ticaret Programı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı, Lojistik Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Mekatronik Programı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, Optisyenlik Programı ile ilgili Öğretim Görevlisi alımı başvuru Ön Değerlendirme sonuçları 10 Ağustos 2016 Saat 17:00′de İlan edilecektir.

Akademik Çalışmalarımız

Meslek Yüksekokulumuz Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör. Ömer Faruk KARACA, 2. Uluslararası 12. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresine katılarak “Türkiye’de Özel Sağlık Sigortalı Sayısı ve Özel Sağlık Prim Üretimi Artışının Sağlıkta Hizmet Sunumu Açısından Değerlendirilmesi” isimli bildiriyi sunmuştur.

Akademik Çalışmalarımız

Meslek Yüksekokulumuz Lojistik Program Başkanı Öğr. Gör. Özhan Görçün, Didim Uluslararası Kafkasya ve Orta Asya Dış Ticaret ve Lojistik Kongresine katılarak “Ağır Taşımacılık Sürecinde Bir Uygulama: Tarihi Eser Lojistiği Kapsamında Hasankeyf Zeynel Bey Türbesinin Taşınması”isimli bildiriyi sunmuştur.

HER DÖNEM YENİ BİR BAŞLANGIÇ

HER DÖNEM YENİ BİR BAŞLANGIÇ Sevgili Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi öğrencileri. Hayat her zaman devinim içerisindedir. Her son yeni bir başlangıçtır. Bu başlangıçlar kaygı, korku, şaşkınlık, heyecan ve yeniliği birlikte barındırır. Her başlangıç bizleri yeniler, kendimizi tanımayı, kim olduğumuzu, neden var olduğumuzu, hayatta neler yapabileceğimizi adım adım bulmamızı sağlar. Doğduğumuz andan … Devamı

Öğrencilerimizin Dikkatine

Ek Yerleştirme ile kayıt olan öğrencilerimiz, İngilizce Dersi Muafiyet Sınavı 10 Ekim Çarşamba günü saat 11:30’da Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir. Sınava başvuru için; 9 Ekim saat 18:30’a kadar ilgili dilekçeyi doldurup Öğrenci İşleri Birimi’ne teslim etmeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimize Duyurulur

İngilizce Muafiyet Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları ile ilgili detaylı bilgiye Öğrenci İşleri Birimi’nden ulaşabilirsiniz.

Yeni İş Birliklerimiz

Esteworld, Fors Polikinliği, British Estetik ve Yaşam Çiçekleri Anaokulu ile staj ve eğitimle ilgili çok yönlü iş birliği protokolü imzaladık. Bu protokol ile tarafların birlikte eğitim programları geliştirmeleri, ortak panel, sempozyum, seminer vb. düzenlemeleri, ARGE çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleri yürütmeleri sağlanacaktır.

Öğrencilerimize Duyurulur

İngilizce Muafiyet Sınavı 25 Eylül 2018 tarihinde saat 11.30‘da Konferans Salonunda yapılacaktır.

2018-2019 Güz Dönemi Ders Programı Açıklandı

Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 Güz Yarıyılı Ders Programı Açıklandı. Ders programını görmek için tıklayınız… NOT: Ders Programı güncellemelerini günlük olarak web sayfamızdan takip ediniz.

Öğrencilerimize Duyurulur

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Düzey Belirleme Sınavı 18 Eylül Salı (yarın) saat 11.00’da 104 nolu sınıfta gerçekleşecektir.