Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi

kariyer.net

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 16.04.2018 tarihinde kariyer.net Pazarlama Müdürü İrem NAMLISOY tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, etkili bir CV’nin nasıl hazırlanacağını, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemini, etkili ve akılda kalıcı görüşme yapma teknikleri ve mülakat sonrası süreç hakkında bilgi edindiler.

eleman.net

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 10.04.2018 tarihinde eleman.net’in Kurucu Ortağı ve Pazarlama Direktörü Arif KÖSE tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, kariyer yolculuklarının başlangıcında öne çıkan farklı ve etkili bir CV’nin nasıl hazırlanacağını, iş başvurusu sürecinde etkili bir ön yazının önemini, mülakat esnasında ve mülakat sonrasında yapılması ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgi sahibi oldular.

Adecco

“Mesleğimi Tanıyorum” etkinliği kapsamında Kariyer Planlama ve Geliştirme Birimi tarafından, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 12.04.2018 tarihinde Adecco Aday Yöneticisi Özge DERELİ tarafından gerçekleştirildi. Seminerde farklı programlarımızda okuyan öğrencilerimiz, özgeçmiş çeşitleri, özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar, doğru özgeçmiş hazırlama teknikleri, mülâkatlarda başarıyı yakalama yöntemleri, etkili ve akılda kalıcı görüşme yapma teknikleri hakkında bilgi sahibi oldular.