Çocuk Gelişimi Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu Gezi  (5)Çocuk Gelişimi Programı, Özel Eğitim dersi çerçevesinde 13 Kasım Perşembe günü saat 10.00 – 12.00 arasında, Türkan Sabancı Özel Eğitim Merkezi’ne gezi düzenledi. Çocuk Gelişimi Program Başkanı Arzu BÜKE eşliğinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler derste teorik olarak gördüklerini özel eğitim merkezinin çok engelliler bölümündeki çocuklarla ve öğretmenleriyle vakit geçirerek pekiştirme şansı buldu. Çok engelliler dersini gözlemleyen öğrenciler, engelleri/özürleri ne olursa olsun, çocuklarda görülen en ufak bir olumlu davranışın bile çok büyük önem teşkil ettiğini, fark etti. Ataşehir Adıgüzel MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine bu anlayışı birebir yaşattıkları için, Türkan Sabancı Özel Eğitim Merkezi Müdürü Murat YILDIZ’a, öğretmenlerine ve özellikle öğrencilerine çok teşekkür ederiz.