Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  bu yıl ikincisini düzenlediği “Bu Benim Filmim” adıyla konu sınırlaması olmadan, öğrencilerin özgürce istediği konu hakkında çekim yapabileceği Kısa Film Festivali Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun katkıları ile 06 Şubat 2016’da başlıyor.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Radyo-Tv Programı Öğretim Görevlisi Selin SÜAR ve Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı proje eğitmeni ve jüri üyesi olarak görev aldıkları projede, Arnavutköy İlçesine bağlı 12 Lisenin öğrencilerinden oluşturulan ekip,  2 ay boyunca sinema eğitimi alarak filmlerinin çekimlerini yapacaklar.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun koordinatörlüğünde gerçekleşecek çekimlerde Radyo-Tv Programı öğrencileri de genç yeteneklere film yapım sürecinde, gelişmesinde ve Haziran ayında düzenlenmesi planlanan Ödül Töreninin organizasyonunda destek olacaklar.

İki gün sürecek festivalde ilk gün öğrencilerin hazırladığı kısa filmler izlenerek, jüri değerlendirilmesine sunulacak.

Festivalin ikinci günü Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Gala Gecesine Arnavutköy ve Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Garnizon Komutanı,  Lise Müdürleri ve çok değerli sanatçıların katılacağı gecenin sunuculuğunu Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Radyo-Tv Programı Öğretim Görevlisi Selin SÜAR ve Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı yapacaklar.

En İyi Senaryo, En İyi Film, En iyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu dallarında başarılı olan öğrenciler ödüllerini değerli sanatçıların elinden alacak.