Antalya Engelli Dernekleri Federasyonu’nun Ulusal Ajans ile birlikte yürüttüğü Avrupa Gönüllü Hizmeti Projesi Erasmus+EVS ile ortaklaşa protokol imzaladığı proje 2-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Romanya ve Makedonya’da gerçekleşiyor.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Kısa Film Kulübü Danışmanları Öğr. Gör. Batuhan KALAYCI ve Öğr. Gör. Selin SÜAR’ın da gönüllü olarak yer aldığı projede, Kısa Film Kulübü’nden seçilen iki öğrenici de proje boyunca film çekerken, birçok etkinliğe katılma fırsatı bulacak.

Tüm masrafların Ulusal Ajans tarafından karşılanacağı projede eğitmenler ve Kısa Film Kulübü üyesi iki öğrenci Romanya ve Makedonya’ da birçok etkinliğe katılarak film çekecekler. Bu bağlamda uluslararası platformda adlarını duyuracak olan öğrenciler ayrıca dil eğitimi alıp pek çok önemli kişi ile tanışma ve kendini tanıtma şansına sahip olacaklar.
Ulusal Ajans kapsamında bölüm/program ayrımı yapılmaksızın okula kayıtlı, Kısa Film Kulübü’ne dahil olan ve nitelikleri uygun görülen adaylar belirlenen kriterler çerçevesinde, herhangi bir ücret ödemeden 2-12 aylık süre zarfında da yurt dışında amaçlarını gerçekleştirebilecek ve belirlenen prosedürler doğrultusunda projeye dahil olacaklardır.