Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, 2014 -2015 Eğitim-Öğretim yılında ilk mezunlarını yeni hayatlarına uğurlandı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevinde, 11 Haziran 2015 Perşembe günü gerçekleşen mezuniyet törenin açılış konuşmasını Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU yaptı. Açılış konuşmasında ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadığını vurgularken, önümüzdeki yıllarda yeni projeler ve açılacak programlar ile daha da başarılı olacağını belirtti. Açılış konuşmasının ardından Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Mevlüt ADIGÜZEL’in konuşmasıyla devam eden tören, Moda Tasarım Programı öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı kıyafetlerin sergilendiği defile ile devam etti.

Moda Tasarım Programı Bölüm Başkanı Neslihan ÇAMURDAN ve Lojistik Program Başkanı Özhan GÖRÇÜN’ün katkılarıyla hazırlanan “Moda Defilesi” hem öğrencilere hem de konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde okul birinci, ikinci, üçüncüleri başarı plaketlerini ve diplomalarını almasının ardından, Öğretim Görevlileri, öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim ettiler.

Öğrencilerimizi başarı ile mezun etmenin gururunu yaşarken, tüm mezunlarımızın daha nice başarılara imza atacağına inanıyor, onları yürekten kutluyoruz.