Yüksekokulumuzun Adalet Programı Öğrencileri, Program Başkanı Öğr.Gör.Serhan Karaarslan ve Öğr.Gör.Kutlay Atlı eşliğinde Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde “Anayasa Mahkemesi’nin Denetim İşlevleri ve Bireysel Başvuru” adlı Konferansa Katıldılar.

Öğrencilerimiz, Anayasa Mahkemesi’nin görevlerini, gerekliliğini, bireysel başvuruları nasıl değerlendirdiğini, hangi kriterlere göre bireysel başvuruları kabul ettiğini, Sayın Prof.Dr.Haluk Alkan moderatörlüğünde Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Prof.Dr.Engin Yıldırım ve Berlin Anayasa Mahkemesi Üyesi Sayın Prof.Dr.iur.Dr.h.c.Philip Kunig’den öğrenerek, onlarla birebir tanışma ve engin bilgilerinden yararlanma fırsatı buldular.

Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Bölüm Başkanı Sayın Doç.Dr.Ahmet Kemal Bayram ve Öğretim Görevlisi Sayın Dr.Nurten İnce’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

20161021_1605301 20161021_1424141