Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM) yeni mezunlarını verdi. Kurslara katılan 125 kursiyer sertifikalarını aldı.

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu, Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen mesleki eğitim kurslarının sertifika töreni 17 Ekim Salı günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, İŞKUR Kadıköy Hizmet Merkezi Şube Müdürü Bekir Arslan, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Rıdvan Yurtseven, Ataşehir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erben Aydın, Ataşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya’nın katıldığı törende Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri de kursiyerleri yalnız bırakmadı.

“Çocuk Gelişimi Meslek Elemanı”, “Hasta Hizmetleri Meslek Elemanı” ve “Uluslararası Ticaret, Lojistik ve İşletme” eğitimleri alan 150 kursiyerden 125 kursiyer törende sertifikalarını aldılar.