Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda 25 Aralık Perşembe günü “ Narkotik” adlı panel düzenlendi. Panele Türkiye Olimpian Derneği Genel Başkanı Prof.Dr. İbrahim ÖZTEK, Türkiye Olimpian Derneği Genel Sekreteri Dario PORSEMAY, Türkiye Olimpian Derneği Üyesi Kaya Muzaffer ILICAK ve Milli Sporcu ve Antranör Saruhan ÇINAY konuşmacı konuk olarak katıldı. Prof. Dr. İbrahim ÖZTEK sigara, alkol, uyuşturucu ve bonzai gibi kötü alışkanlıkların zararları ve insanlar üzerindeki etkilerinden bahsederek, bu maddelerden nasıl uzak durulması gerektiğini ve sporun önemini dile getirdi. Dario PORSEMAY öğrencilerin fikir ve düşüncelerini alarak sorularını cevaplarken Milli Sporcu ve Antranör Saruhan ÇINAY sporla ilgili hayat deneyimlerini anlattı. Kaya Muzaffer ILICAK sporun faydaları, sporun insana kattığı fayda ve kazanımları, bağımlılıktan kurtulmanın yolları gibi konuları ele aldı. Panel sonunda katılımcılara katkılarından dolayı Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Hüsnü TOLU Teşekkür Belgesi taktim etti.