Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı Açılış töreni, Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU, Akademik ve İdari personelin yanı sıra öğrencilerin de katılımıyla 29 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşti.
Tören açılış konuşmasını Öğrenci Konseyi Başkanı Hakan SALİHOĞLU yaptı. İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi SALİHOĞLU konuşmasında, konsey olarak tüm öğrenci arkadaşlarına akademik ve sosyal anlamda yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek idare ve öğrenci arasında köprü görevi üstlendiklerini söyledi. Açılışta konuşan Meslek Yüksekokulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Hüsnü TOLU, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dilerken, geçen yıl yakaladıkları eğitim başarısını bu yıl da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. TOLU, okulun akademik personel, teknik altyapı ve donanım olarak çok iyi durumda olduğunu belirterek Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın MEVLÜT ADIGÜZEL’e ve akademik-idari personele teşekkür etti.
Törende son konuşmayı yapan Mütevelli Heyet Başkan Vekili Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, mezun olacak öğrenciler için sektörle bağlantı kurmaları gerektiğini vurguladı. Her ne kadar kurumlarında teorik eğitimi pratikle örtüştürseler de stajın öğrencileri için çok önemli olduğunu belirtti. 2014-2015 akademik yılın herkese başarı getirmesini temenni ederek teşekkürlerini iletti ve konuşmasını sonlandırdı.